όψη ρητίνης καρδίτσα λέυκανση

Εσωτερική λεύκανση συνδυαστικά με όψη Σύνθετης Ρητίνης

Στην αισθητική οδοντιατρική δεν είναι απαραίτητος κανόνας τα υπερβολικά τροχίσματα και οι “θυσίες” δοντιών προκειμένου να έχουμε ένα όμορφο , αρμονικό , φωτεινό χαμόγελο

Σε συγκεκριμένα περιστατικά υπάρχουν τρόποι και λύσεις που έξυπνα διορθώνουμε τυχόν ατέλειες και ασυμμετρίες ενώ το δόντι παραμένει άθικτο.

Περιστατικό εσωτερικής λεύκανσης σε συνδυασμό με όψη σύνθετης ρητίνης σε ένα ΜΟΝΟ δόντι στα πλαίσια της αισθητικής αποκατάστασης του χαμόγελου της ασθενούς μας.


Η ασθενής έφερε ένα μη αποδεκτό σφράγισμα σύνθετης ρητίνης στον αριστερό κεντρικό και μια διάχυτη δυσχρωμία σε όλο το σώμα του ίδιου δοντιού λόγω ιστορικού τραύματος και παλαιάς ενδοδοντικής θεραπείας (απονεύρωση).

όψη ρητίνης καρδίτσα λέυκανση

1/εσωτερική λεύκανση δοντιού

2/όψη ρητίνης στον ένα μόνο κεντρικό

3/διόρθωση επιπέδου πλαγίων δοντιών με bonding (τεχνική ρητίνης που τοποθετείται μόνο όπου κρίνεται απαραίτητο για τη διόρθωση των αισθητικών γραμμών)

οι ρητίνες που επιλέγονται για τα περιστατικά μας με όψεις/bonding είναι ρητίνες που προορίζονται ΜΟΝΟ για αυτό το σκοπό και μόνο για την αισθητική ζώνη.

Τα συγκεκριμένα υλικά υπακούνε στους κανόνες της διαστρωμάτωσης προκειμένου να έχουμε ένα απόλυτα ΦΥΣΙΚΟ αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα.

Posted in οδοντιατρικά νέα.