ενημέρωση

Θα ήθελα να ενημέρωσω τους ασθενείς του ιατρείου μας ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συνεχείς εξελίξεις σχετικά με την άσκηση της οδοντιατρικής τη συγκεκριμένη περίοδο.


Μοναδική επιθυμία μου είναι η ασφάλεια των ασθενών και η παροχή φροντίδας το ίδιο ποιοτικής με πριν σε ένα ΑΣΦΑΛΕΣ περιβάλλον.

Τις προσεχείς μέρες πολλά θα αλλάξουν και νέες οδηγίες θα προκύψουν. Μέχρι τότε …

Σε περίπτωση οδοντιατρικού ραντεβού :


1. Παρακαλούνται οι ασθενείς να αποφεύγουν τη χρήση ασανσέρ.


2. Παρακαλούνται να βάζουν αντισηπτικό στα χέρια τους (ή γάντια) πριν την είσοδο στο χώρο του κυρίως ιατρείου και αφού αποχωρήσουν από αυτό.

*αντισηπτικό θα βρείτε στην αίθουσα αναμονής και μέσα στο ιατρείο.

3. Πριν οποιαδήποτε θεραπεία θα γίνεται χρήση στοματικού διαλύματος υπεροξειδίου σε ποτηράκι που θα σας δίνετε μόλις κάτσετε στην έδρα. Η ονομασία του είναι unispet mouthwash και κυκλοφορεί ευρέως εδώ και χρόνια με βάση το ενεργό οξυγόνο.

γιατι να χρησιμοποιήσω αυτό το διάλυμα?

Το οξυγόνο του διαλύματος θα εξουδετερώσει τον ιό (σε περίπτωση ασυμπτωματικού φορέα) στην στοματική κοιλότητα για το χρονικό διάστημα και μόνο της οδοντιατρικής πράξης. Δεν είναι θεραπεία αλλά ένα απλό προληπτικό μέτρο όπως το αντισηπτικό χεριών.

4. Τοποθετείτε αντιμικροβιακός τάπητας (μπλε χαλάκι χειρουργείου) πριν την είσοδο του κυρίως ιατρείου για την ασφάλεια σας

5. Προσωρινά τα ιατρικά ρούχα και οι μάσκες θα είναι λίγο διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει αλλά τίποτα από αυτά δε θα έχουν επίπτωση στην εργονομία και την ποιότητα των εργασιών.


6. σε περίπτωση βήχα παρακαλείστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του εοδυ

7. Θα δουλέυουμε με ανοιχτά παράθυρα . Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο το air condition δε θα επιλέγεται ανακύκλωση αέρα

8. Όπως τόσα χρόνια οι θεραπείες θα πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ραντεβού . Τα ραντεβού μας θα είναι πιο αραιά με ικανοποιητικό χρόνο αδράνειας ανάμεσα στους ασθενείς. Ζητώ την κατανόησή σας.

9. σε περίπτωση ήπιας συμπτωματολογίας (βήχας, πυρετός) παρακαλώ ενημερώστε με για να ακυρώσουμε το ραντεβού


Posted in οδοντιατρικά νέα.